En tjej skadad idag i skolan.

Hejsan, idag blev en tjej sjuk på skoltid. Det blev ett besök av ambulansen som kom och hämtade den stackaren.

Jag känner själv tjejen och hon har problem med njurarna, sedan idag satt hon på golvet idag i skolan och pratade med sina kompisar och sedan helt plötsligt trillade hon ihop på golvet och krampade, alla blev såklart jätte rädda!
Jag och 3 kompisar kom precis från maten så då går vi förbi där dem satt då hon fick kramp och smärtor i hela kroppen. Så när vi ser henne ligga där så börjar vi ju såklart springa imot henne eftersom hon är vår kompis och vi vill gärna se och försöka hjälpa till! Men då kommer en störd lärare och säger att vi ska ta det andra hållet till vårt klassrum, men vi vill inte gå, vi vill gå fram till vår kompis och se hur det är med henne, vi blev ju jätte oroliga!!
Så börjar han skrika på oss och massa sådant när vi inte lyssnar, så jag var nära på att smälla till han ! han är ju fan störd, låter oss inte ens gå fram till vår kompis?!!? fyfan för han alltså.
Sedan gick vi då ut och snackade med hennes kille och frågade vad som hade hänt och då berättade han ju.
Sedan kom ambulansen och hämtade henne och då äntligen fick vi stanna kvar och kolla läget med henne, men då var hon hög som ett hus eftersom hon fått morfin och massa sådana mediciner för hennes smärta!
usch, detta var faktiskt redigt läskigt, och ännu läskigare är det ju om man känner den som blivit sjuk!
men just nu ligger hon på sjukhus och jag snackade just med hennes kille och det verkar vara bättre nu för hon har fått mediciner för hennes smärta.



Avundsjuka och Otrohet.

Jag läste just Troy's facebook, alltså jag var inne på hans eftersom han glömt logga ut från min fb på mobilen.
Då kollade jag runt på vilka han hade skrivit med i chatten , så kom det upp en tjej som jag inte vet vem fan det är. Troy har varit otrogen 2 gånger redan och jag är skit rädd över att han ska vara det igen, och jag kan inte lita på han än.. Första gången sa han att han aldrig skulle vara otrogen, och andra gången så sa han att det aldrig skulle hända igen, så jag kan  ju inte redigt lita på han..
Denna tjej är söt oxå,
Men det gick inte o se vad det var dem hade skrivit och det tycker jag är jävligt synd!
Sedan finns det två andra tjejer som han varit tillsammans med som jag tror fortfarande gillar han för dem kommenterar allt och smsar han och gillar allt!
skit störigt, jag älskar verkligen den killen och jag vill verkligen inte att han ska vara med någon annan än mig!!!
är det så svårt att förstå:(?


Så min fråga till er är: Är det okej att jag kollar igenom min killes sms och facebook när han inte vet om det?
jag har aldrig kollat igenom någon annan kille jag haft, men eftersom troy gjort så här mot mig 2 gånger så känns det som att jag måste kolla igenom, för jag vill inte att det ska hända igen.
Sedan varenda gång det hänt så har han inte berättat det själv utan det har min bästa kompis gjort som oxå är bästa kompis med troy, men min och troys bästa kompis tycker att jag förtjänar att få veta trotts att han lovat troy att inte berätta för mig.





det känns som att jag inte räcker till eftersom han måste gå till andra.

RSS 2.0