En tjej skadad idag i skolan.

Hejsan, idag blev en tjej sjuk på skoltid. Det blev ett besök av ambulansen som kom och hämtade den stackaren.

Jag känner själv tjejen och hon har problem med njurarna, sedan idag satt hon på golvet idag i skolan och pratade med sina kompisar och sedan helt plötsligt trillade hon ihop på golvet och krampade, alla blev såklart jätte rädda!
Jag och 3 kompisar kom precis från maten så då går vi förbi där dem satt då hon fick kramp och smärtor i hela kroppen. Så när vi ser henne ligga där så börjar vi ju såklart springa imot henne eftersom hon är vår kompis och vi vill gärna se och försöka hjälpa till! Men då kommer en störd lärare och säger att vi ska ta det andra hållet till vårt klassrum, men vi vill inte gå, vi vill gå fram till vår kompis och se hur det är med henne, vi blev ju jätte oroliga!!
Så börjar han skrika på oss och massa sådant när vi inte lyssnar, så jag var nära på att smälla till han ! han är ju fan störd, låter oss inte ens gå fram till vår kompis?!!? fyfan för han alltså.
Sedan gick vi då ut och snackade med hennes kille och frågade vad som hade hänt och då berättade han ju.
Sedan kom ambulansen och hämtade henne och då äntligen fick vi stanna kvar och kolla läget med henne, men då var hon hög som ett hus eftersom hon fått morfin och massa sådana mediciner för hennes smärta!
usch, detta var faktiskt redigt läskigt, och ännu läskigare är det ju om man känner den som blivit sjuk!
men just nu ligger hon på sjukhus och jag snackade just med hennes kille och det verkar vara bättre nu för hon har fått mediciner för hennes smärta.



Kommentarer
Postat av: lisa

jag såg din kommentar på micahs blogg & du sa att du inte skröt om din iphone , just i de läget gjorde du de !

men ajja , bra blogg ;)

2011-05-05 @ 16:22:21
URL: http://liisabergs.blogg.se/
Postat av: Emma

Håller med Lisa haha! ;)

2011-05-05 @ 22:39:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0